Vaaleanpunainen Minisieppari

Niinhän siinä sitten kävi, että jämähdin vallan unisieppareiden maailmaan. Viime postausta kasaillessani sain nimittäin pitkästä aikaa inspiraation väkerrellä mini-unisieppareita. Tämän hempeän yksilön vien ensi viikolla tuliaisena entiselle valmentajalleni, joka ainakin voimisteluaikoinani piti hirmuisen paljon vaaleanpunaisesta. On hän nykyään myös pienen tyttövauvan äiti, eli tuskin värivalinta kovin pieleen voi mennä.

Halkaisijaltaan tämä sieppari on noin 7cm, joten kyseessä on huomattavasti pienempi yksilö, kuin viimeksi esittelemäni jättiläinen. Olen kyllä sitä mieltä, että siro koko tekee unisieppareista jotenkin vielä tavallistakin nätimpiä!

_D5A2179

Muutaman kymmenen yksilöllisen minisiepparin kokoelma löytää toivottavasti jossain kohtaa tiensä myös myyntiin. Väriyhdistelmiä olen jo kovasti pyöritellyt mielessäni, mutta on yllättävän haastavaa lähteä tekemään sellaisilla väreillä, jotka eivät omaa silmää miellytä. Vaaleanpunaisestakaan en oikeasti kyllä pidä yhtään, mutta onhan tämä minisieppari silti aivan sietämättömän suloinen (vaikka itse sanonkin).

Minkälaisen väriyhdistelmän sinä tahtoisit omaan unisieppariisi?

Ainiin ja oikein mukavaa viikonloppua! Me suunnataan huomenna farmari-Volvosta pakettiautoksi vaihtuneen auton nokka kohti Keuruuta ja vietetään ulkoilupäivä mökillä. Hera ei ole viiteen viikkoon päässyt juoksujen takia loikkimaan vapaalla jalalla, joten sille ainakin on tiedossa aivan loistopäivä. Ressu tuskin juoksee pää viidentenä jalkana, mutta sen kanssa ajattelinkin hyödyntää vapaana olemisen kontaktiharjoituksiin.

 

Advertisements

2 thoughts on “Vaaleanpunainen Minisieppari

  1. Ihanan herkkä unisieppari, sillä näkee varmasti suloisia unia. Minusta metsänvihreä yhdistettynä vaaleisiin helmiin tai muihin materiaaleihin voisi olla myös aika kiva luonnosta pitävälle henkilölle. En tiedä millaisiin, mutta sinä olet taiteilija, joten osaat varmasti suunnitella. <<3<3<3<3<

    Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s