Crochet Sequin Baby Converse – Pinkkiä kimallusta

Satunnaiset lukijat päätyvät blogiini useimmiten hakemalla googlesta jotain virkattuihin vauvatennareihin liittyvää. Niitä onkin tullut väkästeltyä lukuisia pareja viimeisen parin vuoden aikana ja blogistakin löytyy ennestään punaiset, luonnonvalkoiset sekä keltaiset töppöset. Kun takana on jo useampi vuosi vauvatennareiden parissa, on niihin kiva keksiä välillä vähän jotain uudenlaista ilmettä. Alkuvuoden luonnonvalkoisissa tossuissa testasin perinteisen tähtilogon sijasta huopakukkakoristeita ja näihin vaaleanpunaisiin yksilöihin sain puolestaan inspiraation kokeilla kimmeltelevää paljettipintaa.

Ompelin jokaisen paljetin yksittäin tossuihin kiinni fiilistellen samalla muistoja voimisteluaikojen kisapukukoristeluista. Koetin saada pistot osumaan nätisti suoraan linjaan, että yleisilme olisi läheltäkin tarkastellessa siisti. Paljettien ompelu on kyllä niin mukavaa, että on sääli ettei ylenpalttinen kimallus oikein istu pukeutumistyyliini edes juhlavaatteissa. Jonkun yltiökimmeltävän iltapuvun voisin silti joskus tehdä ihan vain että pääsisin ompelemaan sieluni kyllyydestä paljetteja!

Tossut olivat kooltaan suunnilleen puolivuotiaalle sopivat, joten paljeteilla päällystettävää pinta-alaa oli astetta enemmän, kuin vastasyntyneen koossa. Innostuin kimalluksesta sen verran kovasti, että ajattelin tehdä muutamat pienimmän koon paljettitennarit eri väreissä ihan vain omaan varastoon. Nämä vaaleanpunaiset tossut saivat kodin samasta paikkaa, kuin aiemmin esittelyssä ollut vaaleanpunainen minisieppari.

Pakko kyllä myöntää, että olin lopputulokseen aika tyytyväinen. Tennareiden jatkuva kimmellys on luonnossa hienoa katseltavaa, etenkin kun niitä heiluttelee edestakaisin sopivassa valaistuksessa. Kuviin en harmikseni saanut kuin murto-osan kimmellyksestä taltioitua, mutta saa niistä kuitenkin jonkinmoisen käsityksen lopputuloksesta.

Mitä sinä tuumaat kimaltavista vauvatennareista? Entä minkä värin itse valitsisit niihin?

Advertisements

6 thoughts on “Crochet Sequin Baby Converse – Pinkkiä kimallusta

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s