Kultainen Oliivi Minisieppari

Vappu potkaisi toukokuun vauhtiin ja kilautti siinä samalla omaan matkamittariini mainiot 24 vuotta. Vappupäivä on meidän perheessä oman syntymäpäiväni lisäksi myös yhden vuosipäivän paikka, sillä rakas Pöksyläisemme muutti meille sattumalta juuri 1.5.2014. Vapun tienoilta olisi vielä parinkin postauksen verran ruoka- ja luontokuvia odottelemassa julkaisua, mutta annetaan niiden odotella vielä hetkisen verran ja otetaan tässä välissä yksi käsityöprojekti ihmeteltäväksi.

Minisieppareiden parissa liikutaan tällä kertaa sellaisessa värimaailmassa, josta itse pidän kovasti. Oliivinvihreän ja kultaisen yhdistelmä on ihanan keväinen ja raikas, ehkä myös hieman mystinen. Annoin tämän yksilön venäjänopettajalleni kiitoksena tämän kohtapuoleen loppuvan lukuvuoden kursseista. Venäjän opiskelu on tuonut virkistävää vaihtelua muihin insinööriopintoihini, jotka koostuvat pääasiassa ankeahkoa yksinpuhelua pitävien luennoitsijoiden kuuntelemisesta ja enemmän tai vähemmän pakollisista laskuharjoituksista. Todella hyvät ja inspiroivat luennoitsijat tuntuvat olevan jossain kiven alla piilossa, itse en ainakaan ole törmännyt kuin ihan muutamaan! Siinä kohtaa kun tälläinen onnekas sattuma osuu kohdalle, on siitä mielestäni kiva myös antaa positiivista tunnustusta.

dreamcatcher

Ehkä muistattekin, että aikaisemmassa vaaleanpunaisessa versiossa käytin koristeluun vähän kaikenlaista härpäkettä pitsinauhasta muovitimantteihin. Nyt pidin linjan astetta yksinkertaisempana ja höyhenien kaveriksi päätyikin vain yksi näyttävän vihreä helmi. Kyllä se vaatimattomuus näemmä toisinaan kaunistaa minisieppareitakin!

dreamcatcher

Verkkoon pujotetuista siemenhelmistä löytyy kahta erilaista kultaisen sävyä sekä pirteää vaaleanvihreää. Keskustan oliivinvihreän helmen sekä höyhenien välissä roikkuvan suorakaiteen muotoisen helmen löysin sekalaisten helmien lootastani, ja ne täydentävät kokonaisuuden mielestäni oikein kivasti.

dreamcatcherdreamcatcher

Advertisements

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s