Mustavalkoiset mukinaluset

Tällä viikolla MakroTex-haasteessa räpsitään kuvia ympyröistä. Edellinen haasteviikko jäi minulta välistä järjettömän väsymyksen ja koulukiireiden vuoksi, mutta eipä tuo kovin paljoa harmita kun aiheena oli inhokkivärini sininen! Ympyröitä olisi ollut tarjolla niin sisustuksessa kuin tuoreimmissa luontokuvissakin, mutta edellisestä käsityöprojektista alkoi olla sen verran kauan aikaa, että päädyin kuvaamaan haasteeseen nämä vastikään valmistuneet mukinaluset.

crochetcrochet

Päällipuoleen käyttämäni virkkausmalli on peräisin Erika Knight:in kirjasta Tyylikkäät silmukat. Kirjan mallissa on käytetty kolmea eri ruskean sävyä, jonka tyylisen värityksen olisin normaalisti itsekin valinnut. Päätin kuitenkin vähän astua mukavuusalueelta pois ja kokeilla pelkistettyä mustavalkoista. Taustalle ompelin käsin harmaasta huopakankaasta leikellyt ympyrät, jotta lopputuloksesta tuli hieman viimeistellympi. Lankana käytin tuttuun tapaan Novitan seitsemää veljestä.

crochetcrochet

En ole tainnut koskaan ennen tehdä käsityöprojektia mustavalkoisella värityksellä, joten pitihän sitä nyt ottaa terroristi-teekannukin kuviin mukaan, kun kerrankin sille oli sopivan värisiä kavereita. Kannu on vuosikaudet ollut lähinnä koriste-esineen virassa, sillä harvemmin tulee tarvittua noin suurta teemäärää. Ehkä pitäisi alkaa järjestämään teekutsuja, että kannukin saisi tehdä oman alansa hommia..?Se olisikin hyvä juttu. Saisin samalla mahdollisuuden leipomisellekin, kun joku muukin olisi syömässä. Ja leipomisesta tulikin taas mieleen, että olen viime viikot haaveillut nutellajuustokakusta, jota pitäisi vihdoin päästä kokeilemaan. Eli kuka tulee teekutsuille?

crochet crochet

Advertisements

10 thoughts on “Mustavalkoiset mukinaluset

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s