Kiiltävä Minisieppari x2

MakroTex-haasteen aiheena on tällä viikolla kiiltävä. Kiiltäviä ovat myös nämä keskiviikkona tilaustyöksi tekemäni minisiepparit. Sain toteutukseen vapaat kädet, joten päätin tehdä siepparit tarkoituksella tähän haasteeseen sopiviksi valitsemalla niihin kauniisti kimmeltävät hopearenkaat ja paljetit. Yksilöt ovat keskenään lähestulkoon identtiset, höyhenten pituus vain vaihtelee.

Kovasti olisi tehnyt mieli päästä kuvaamaan haasteeseen vielä paljetti- ja strassikokoelmani parhaita paloja, mutta ajan ollessa kortilla oli niiden jäätävä toiseen kertaan.

shiny dreamcatchershiny dreamcatcher shiny dreamcatchershiny dreamcatcher

Huomenna ollaankin jo elokuun puolella ja luentosaleissa istuminen alkaa taas lähestyä uhkaavasti. Koitin alkuviikolla tehdä itselleni lukujärjestystä syksyä varten ja sain “ilokseni” havaita, että vuosittainen opetukseen kohdistuva uudistushulluus oli taas iskenyt ja pyyhkinyt minun kandivaiheen pääaineeni kokonaan pois valikoimista. Yötä myöten siinä sitten etsin korvaavia kursseja ja jouduimpa vielä vaihtamaan DI-vaiheen opintojeni pää- ja sivuaineenkin kokonaan, että sopivia kursseja olisi helpommin saatavilla. Opiskelumotivaatio valui tässä sählingissä aika hyvin viemäristä ja vaihtui valtaisaan ärsytykseen, mutta onneksi on vielä loma!

Advertisements

12 thoughts on “Kiiltävä Minisieppari x2

    1. Kiitos mustis! ❤ Minusta on aina mukavaa nähdä erilaisia versioita, mitä ihmiset ovat unisieppareista keksineet tehdä. Itse olen kovin tykästynyt näiden minikokoisten yksilöiden luomiseen 🙂

      Like

  1. Kaunista käsityötä jälleen! 😉
    Potkua päivään ja lomaan, vaikka nuo opiskelubyrokratiat ovat nekin näköjään vähän ikäviä…

    Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s