MakroTex: Ruohonjuuritasolla

Nyt on neljä ihanaa mökkeilyn täyteistä viikkoa takanapäin ja pääsen jälleen keskittämään isomman osan ajastani blogin pyörittämiseen. Mökkiviikot ovat olleet täynnä kiireettömiä päiväunia, lukuhetkiä, marjastusta, kalastusta, luontokuvausta, koirien kanssa touhuamista ja herkuttelua. Käsitöitäkään en ole tyystin jättänyt kesäteloille, vaan esittelyvuoroa odottamassa on useampikin valmiiksi saatu projekti. Koitan kuvata niistä yhden heti seuraavaan postaukseen, mutta otetaan sitä ennen tarkasteluun vielä yksi valokuvaushaaste, jossa sukelletaan alas ruohonjuuritasolle.

nature photographynature photographynature photographynature photographynature photographynature photographynature photographynature photographynature photography

Tämän haasteen kuvat napsin viime viikolla ollessamme isovanhempieni mökillä, joka on ollut minulle se maailman parhain paikka ihan pikkutytöstä lähtien. Hauskaa välillä ikuistaa tuon rakkaimman pihapiirin yksityiskohtia vähän erilaisesta vinkkelistä, kuin mitä yleensä tulee kuvattua.

Nyt olisikin mukavaa kuulla, mikä on teidän mielestänne se maailman paras paikka?

Advertisements

31 thoughts on “MakroTex: Ruohonjuuritasolla

 1. Voi että nuo kuvat ovat taas niin kauniita ! Sinä olet kyllä oikea tuhat-taituri ! Maailman parhaimpia paikkoja on kertynyt tälle iälle jo aika monta. Parhaiten nykyisin sopiikin Paul Youngin laulun sanat ; wherever I lay my hat, that’s my home’ ❤

  Like

 2. Ihastuttavat ruohonjuurikuvat. Varsinkin toinen, neljäs ja viimeinen olivat suosikkejani. Niin, mikähän olisi se mansikkapaikka, merenranta, jokikin, olkkarin sohva, oma sänky kissa kainalossa.. haaveena tietysti muutakin.

  Like

  1. Kiitoksia 🙂 Tuo lempipaikkasi näyttää aivan upealta ainakin näin pikaisen googlauksen perusteella. Tuollaisessa paratiisissa varmasti sielu lepää! Minunkin on joskus tulevaisuudessa jätettävä hyvästit tuolle rakkaimmalle mökille, kun isovanhempani sen joutuvat lopulta myymään. Toivottavasti tuo päivä ei kuitenkaan koita vielä moneen vuoteen!

   Like

 3. Kauniita kuvia! Hauska erityisesti tuo torvimainen jäkälä (vaiko sammal?). 🙂

  Mun piti oikein pysähtyä miettimään, mikä on juuri nyt se paras paikka. Kauniita, ihania paikkoja on paljon, mutta usein ne ovat sellaisia, ettei niihin pääse usein. Ja mä haluaisin, että paras paikka on helposti lähestyttävissä. Sanonpa siis, että paras paikka on koti ja erityisesti keittiö! 🙂

  Like

  1. Kiitos Emonen! Taitaa olla juurikin jokin torvijäkälälaji kyseessä 🙂 Se olisi kyllä ihanaa, jos parhaassa paikassa voisi olla aina. Ehkä sitten kun pääsee opiskelijakaksiosta ihan omaan kotiin, saa siitä laitettua sen ykköspaikan!

   Like

 4. Tosi nättejä kuvia, mahtavasti olet löytänyt tuollaisista “tavallisista” jotain aivan uutta 😉 sienikuvat ovat jänniä. Ole onnellinen, että sulla tuntuu olevan useampikin mökkeilymahdollisuus – se on varmsati se melkoisen paras paikka. Lapsuudessa minullakin oli ihana mökkeilypaikka tädin mökillä, mutta sille kävi juuri noin; se myytiin ;( Sellaista ihanuutta ei ole, mutta paras paikka lienee milloin missäkin – kun on hyvä ja leppoisa olla – sitä kun liikkuu ja on löydettävä se “omansa” milloin mistäkin.

  Like

  1. Kiitoksia Kati 🙂 Onhan noita mökkejä nyt kaksin kappalein, kun miehen puolelta on toinen mökki Keuruulla. Mutta ei se toinen mökki ole minulle mitenkään tärkeä, vaikkakin on ihanaa että koirat pääsee siellä viikonloppuisin vapaana juoksemaan. Pitäisi melkein muuttaa Pieksämäelle, jotta voisi aikanaan lunastaa tuon rakkaan mökin itselle, mutta sielläpäin taitaa olla työmahdollisuuksia vähän heikosti 😀 Sinä olet kyllä niin usein maailmalla, että siellä tulee varmasti upeita paikkoja eteen ja sellaisia kokemuksia mitä ei Suomessa voisi saadakaan!

   Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s