Virkattu Goomba pikselityyny

Pikseleitä lissää. Tämä sieniotus lienee valtaväestölle hieman tutumpi kuin edellisen postauksen Bub & Bob, onhan se sentään peräisin kaikkien tuntemasta Super Mario-pelistä. Otus on nimeltään Goomba ja se kuuluu mielestäni ehdottomasti pelihistorian söpöimpiin vihollisiin. Ainoa ehkä suloisempi on myöskin Mario-hahmoihin kuuluva Bob-omb, se semmoinen vetoavain selässä köpöttelevä pikkuinen pommi.

crochet pixel goomba

Goombaan virkkasin yhteensä 434 pikkuista isoäidinneliötä, joista 272 oli oransseja, 79 valkoisia ja loput 83 mustia. Yllä on kuvattuna yksi välivaihe, jossa etu- ja takakappale, sekä niiden yhdistämiseen käytettävä neliöpötkö odottelevat lopullista kokoamista. Lankana tässä(kin) hahmossa toimi Novitan 7 veljestä. Myönnettäköön, että saatan olla hieman kaavoihin kangistunut näissä lanka-asioissa (ja minulle saakin mieluusti vinkata muita tälläisiin juttuihin soveltuvia edukkaita lankoja).

Mikäli nämä minun esittelemäni hahmot eivät lukeudu omiin suosikkeihin, voi näihin pikselityynyihin valita minkä tahansa muunkin hahmon, jonka koko on noin 16×16 pikselin sisällä. Isompia pikselimääriäkin voi käyttää, kunhan muistaa valita ohuemman langan ja pienemmän koukun. Muutoin voi lopputuloksena olla melkoinen jättityyny.

nintendo

Nyt kun näitä pikselityynyjä on useampi tullut esiteltyä, olisi kiva kuulla, onko kukaan innostunut omaa tyynyä tekemään? Entäpä te jotka ette virkkauspuuhista itse perusta, minkä hahmon haluaisitte pikselityynymuodossa nähdä?

Advertisements

9 thoughts on “Virkattu Goomba pikselityyny

 1. Tää ois niin mahtava idea voi että! Vihaan vaan neliöiden yhdistelyä, ja pohdin että miltä tämä näyttäisi jos tekisi isoäidin raidoilla (granny stripes)?

  Like

  1. Hei tuohan on vallan mainio idea, ei muutakuin testailemaan toimivuutta ja kehittelemään eteenpäin! Sinnehän voisi sitten sekaan tehdä yksittäisiä neliöitä, mikäli raidoilla ei kaikkia kohtia saa näppärästi aikaan, mutta pääsisi aivan varmasti vähemmällä neliöiden yhdistelyllä 🙂

   Like

 2. Ompa mahtava!!! =D upea! Tein jonkun aikaa sitten pojalle supermario päiväpeiton isoäidinneliöistä niin tollanenhan olisi aivan täydellinen hänen sänkyynsä! =D

  Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s