Värityshommia kiireen keskellä

Koulutyöt ovat viime viikkoina ottaneet asiakseen kasaantua oikein kunnolla, enkä nukkumisen ja syysflunssan kanssa kamppailun lisäksi ole tehnyt juuri muuta, kuin lukenut tenttiin, kirjoittanut esseitä ja referoinut artikkeleja. On käsitöillekin onneksi hieman liiennyt aikaa, kun olen puurtanut erään kesästä asti tekeillä olleen projektin viimeistelyjen parissa. Nyt ei enää kovin montaa viikkoa mene, että pääsen sen blogissakin esittelemään!

Eilen sain isännältä aikuisten värityskirjan, jonka väitettyä rentouttavaa vaikutusta olen tässä kiireen seassa jo hieman testaillut. En tuohon rentoutukseen osaa sanoa vielä mitään, sen verran korkealla ressi tuppaa nyt olemaan, mutta värittäminen on mukavaa puuhaa jokatapauksessa (etenkin kun kävin tänään ostamassa aivan uunituoreet värikynät).

Keskiviikkona palaillaan taas linjoille kuukauden koirakuvien merkeissä. Kuulemiin!

Advertisements

2 thoughts on “Värityshommia kiireen keskellä

  1. Mikä värityskirja kuvissa on? Olen täysin myyty tälle uudelle trendi-ilmiölle. Sain mieheltäni synttärilahjaksi syksyllä Valentina Harperin Creative Coloring – Animals -värityskirjan ja muutama päivä sitten kokoelmani täydentyi Viidakon sydämessä -värityskirjalla, jonka eräs ihana joulutonttu halusi lähettää minulle Facebookin värityskirjaporukassa. Ainakin omissa opiskelukiireissäni tuntuu värittäminen tuoneen rentoutumista ja stressin lievitystä.

    Like

    1. Minulla on tuommoinen Zenväritys – sarjan “Parasta aikaa väreillä” kirjanen 🙂 Tuossa on tosi vaihtelevasti erilaisia kuvia, eikä mitään selkeää teemaa. Viidakkoaiheinen värityskirja kuulostaa tosi kivalta, ehkä minäkin seuraavaksi etsin jonkun kivan teemaversion! Huomasin muuten juuri eilen, että värittäminen auttaa aika hyvin keskittymään verkkoluentojen kuunteluun, kun muutoin ajatus helposti harhailee milloin minnekin.

      Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s