Tervehdys Huopakorutehtaalta

Haaveenani on jo pitkään ollut perustaa oma käsityöalan yritys tai päästä muutoin työskentelemään hommiin, joihin käsillä tekeminen kuuluisi oleellisesti mukaan. Tämänhetkisten yliopisto-opintojeni ohessa ei millekään kovin suurelle ja aikaa vievälle panostukselle toki ole sijaa, mutta ajattelin kokeilla ensi vuoden puolella, miten pienimuotoinen Etsy-myynti ottaisi onnistuakseen.

Nyt minun onkin ilo vilauttaa teille ihkaensimmäistä omaa tuotettani, jonka parissa olen touhunnut viimeaikoina tiiviisti. Nämä heijastavat huopakorut saivat alkunsa pari vuotta takaperin, kun voimisteluajoilta jäänyt rakkaus paljettien ompeluun nosti taas syksyn kilpailukauden lähestyessä päätään. Kimaltaville vaatteille tai kisapuvuille ei ollut enää tarvetta, joten paljetit päätyivät koristamaan eri värisiä huopakukkasia helmien ja strassien kaveriksi. Lisäsin mukaan myös palan heijastinkangasta, sillä pieni lisänäkyvyys ei ole kenellekään pahitteeksi.

Mietiskelin tuossa, että olisi kiva laittaa pieni huopakoruarvonta pystyyn vielä ennen joulua. Mitäs olette mieltä, olisiko sellaiseen kiva osallistua, vai onko idea jo alkuun täysi pannukakku?

Hintaa näillä kukkasilla on 15e/kpl ja värivaihtoehtoja löytyy 12 erilaista. Mikäli kiinnostus koruja kohtaan heräsi tai jokin jäi askarruttamaan mieltä, tiedustelua voipi lähettää osoitteeseen julia.romanov [ät] gmail.com

Advertisements

10 thoughts on “Tervehdys Huopakorutehtaalta

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s