Frog Green Baby Converse – Sammakomaisen vihreät vauvatennarit

Nyt on kuulkaa takana sellainen tehoviikonloppu, ettei taas hetkeen ole ollut moista! Lauantaina kävin mummoni kanssa Pieksämäen uudessa “Joulutori Veturitalleilla”-tapahtumassa ihastelemassa kädentaitajien taidonnäytteitä ja tekemässä ihania löytöjä, jotka varmasti esittelen teille myöhemmin. Joulutori oli saanut ihmiset liikkeelle suurin joukoin ja löytyipä tuntemattomien naamojen seasta myös useita sukulaisia. Ihanan pieni paikkakunta!

crochet baby conversecrochet baby converse

Joulutorilta kotiuduttuamme iltapäivä ja ilta vierähtivätkin sitten virkkuuhommissa. Mummo oli pyytänyt minua tuomaan tullessani yhdet poikavauvalle sopivan väriset vauvatennarit, mutta sairastelujen ja koulukiireiden lomassa en niitä ollut etukäteen ehtinyt tehdä. Eipä tuo onneksi haitannut, kun sain nämä hyvin tehtyä paikan päälläkin. Ylläolevasta kuvasta saa jonkinmoista osviittaa töppösten kokoluokasta. Saajan ikä ei ollut tarkkaan tiedossa, joten koosta tuli tarkoituksella vähän reilumpi.

crochet baby conversecrochet baby converse

Kuvausassistenteiksi löysin mummolan kirjahyllystä neljä pientä suloista posliinisammakkoa, jotka äitini on joskus saanut tuliaisina ja hyljännyt kotoa pois muutettuaan. Täytyy ehkä joskus adoptoida nämä, jos eivät äidille kelpaa! Kaverusten väritys sopi hienosti tossujen värin kanssa yksiin ja innostuinkin jälleen ottamaan hieman enemmän kuvia, kuin ehkä tarve olisi ollut.

crochet baby converse crochet baby converse

Sunnuntaina oli leipomishommien vuoro. Puoleen päivään mennessä olimme mummon kanssa ehtineet pyöräyttää yhteensä yli 80 riisi- ja perunapiirakkaa sekä neljä pellillistä pipareita. Piirakoiden teko kävi todella joutuisasti, kun mummo kaulitsi kuoret ja auttoi niiden täyttämisessä ja minä hoidin reunojen rypyttämisen. Nyt saavat läheiset jouluksi uunituoreita karjalanpiirakoita.

Piparit pääsevät vielä myöhemmin näytille, jahka saan ne koristeltua. Innostuin uudesta koiramuotistani ehkä vähän liikaakin, sillä piparien teemaksi muodostui “koirat ja niiden lelut” ja uunipellit täyttyivät noutajien lisäksi pikkuisista nalleista ja possuista.

crochet baby conversecrochet baby converse

Advertisements

8 thoughts on “Frog Green Baby Converse – Sammakomaisen vihreät vauvatennarit

  1. Julia kyllä sinä saat nuo vihreät otukset adoptoida <3. Onpas aivan hassunhauskoja kuvia ja on teillä ollut kyllä oikea tehoviikonloppu mummolassa <3. Ihanat on nuo vihreät baby conversetkin!

    Like

    1. Kiitos ❤ Täytyy miettiä jos niille löytyy sopiva paikka kotoa, niin sitten voin adoptoida 🙂 Mummolassa oleminen on aina hirmu tehokasta, siellä saa kahdessa päivässä monesti aikaan enemmän kuin viikossa kotona 😀

      Like

Mitäs tuumasit?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s